Ons universum

Van Kopenhagen tot Venetië en Biarritz staan we bekend om onze keukens. Meer nog, onze klanten vragen steeds vaker om hun hele huis te ontwerpen of te renoveren. Van vloeren, lambriseringen, deuren en luiken tot badkamers, dressings, vitrines, bibliotheken, nissen, alkoven en meer. Onze grenzen? Dat zijn de wensen van onze klanten.

Een sobere, klassieke, tijdloze esthetiek combineert natuurlijk met onze kleurenreeksen, ons gebruik van volumes en onze harmonieuze afwerkingen. Onze meubels zijn ontworpen om de vormen van uw huis perfect aan te vullen en de ruimtes, het licht en de sfeer tot hun recht te laten komen.

«De Baden-stijl maakt het mogelijk om tijdperken te combineren. Het past net zo goed bij vintage als bij puur eigentijds. In onze keukens kunt u schilderijen van uw voorouders plaatsen, Prouvé-meubels integreren of een Murano-kroonluchter of Poulsen-lamp ophangen. Het is een tijdloze stijl waarin invloeden kunnen samensmelten.»

Onze werkplaats

Onze schrijnwerkerij bevindt zich in een regio die rijk is aan hout. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ambachtslieden er met al hun vakkennis en streven naar uitmuntendheid vorm geven aan uw toekomstige meubels.

Het is dit “handgemaakte” ambachtelijke werk (en het vleugje imperfectie dat het kenmerkt) dat onze producten hun warmte en authenticiteit geeft en ons onderscheidt van meubelfabrikanten waar charme is vervangen door de stijfheid en kilte van industriële productie.

Dit is wat wij de “Baden touch” noemen die onze klanten zoeken en waarderen.

Start uw project

Contacteer Baden Baden om uw project op maat te beginnen. Onze experts staan klaar om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid en de perfecte ruimte voor u te creëren.

Contacteer ons

Een vraag ?