Baden Baden - Logo - Symbole
Baden Baden - Logo - Symbole
Baden Baden - Logo - Symbole
Baden Baden - Logo - Symbole
Baden Baden - Logo - Symbole
Koken, Slapen, Baden...

“Het interieurontwerp en de inrichting van Baden Baden is een terugkeer naar ware luxe, naar absoluut maatwerk.”

Op maat gemaakt

Keukens, badkamers, bibliotheken, dressings ...

Baden Baden vervaardigt massief en ecologisch hout in een elegante stijl die de tand des tijds doorstaat …

... Met oog voor detail en de expertise van een interieurarchitect

Begeleiding, informatie en ondersteuning zijn onze sleutelwoorden. Het aankoopproces verloopt meestal via meerdere afspraken…

Luxe is maatwerk

In een tijd van globalisering en uniformiteit van het aanbod, wordt de behoefte om een eigen universum en omgeving voor zichzelf te creëren nog sterker…

Milieuvriendelijk

We werken voornamelijk met esdoorn, afkomstig uit bossen vlakbij onze werkplaats. Ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring geven onze meubels hun authenticiteit, wat we de “Baden touch” noemen. Dit zijn geen standaard blokken om in elkaar te zetten, maar stukken die op maat gemaakt zijn in een schrijnwerkerij en die tot op de centimeter nauwkeurig geïnstalleerd worden door onze teams. We hechten evenveel belang aan de kwaliteit van onze verf, die op maat wordt gemaakt volgens de meest milieuvriendelijke normen.

Want wat is er milieuvriendelijker dan meubels die in onze werkplaatsen zijn gemaakt van duurzame materialen in een tijdloze stijl!

Ons universum

Onze signatuur, dat synoniem staat voor kwaliteit, is al zo'n dertig jaar te vinden in Belgische en Franse interieurs, en zelfs doorheen Europa.

Van Kopenhagen tot Venetië en Biarritz staan we bekend om onze keukens. Meer nog, onze klanten vragen steeds vaker om hun hele huis te ontwerpen of te renoveren. Van vloeren, lambriseringen, deuren en luiken tot badkamers, dressings, vitrines, bibliotheken, nissen, alkoven en meer. Onze grenzen? Dat zijn de wensen van onze klanten.

Onze showroom

Baden Baden heeft een showroom van 400 m2 waar u een breed scala aan creaties vindt, ideaal om ideeën op te doen. In de showroom bevindt zich ook een winkel gewijd aan de Baden-stijl. Hier vindt u een selectie van accessoires, lampen en banken. Tijdloze stukken, edele materialen, alles van topkwaliteit! Sommige stukken zijn exclusief, sommige vintage, verzameld tijdens reizen of ontmoetingen, maar elk met een uniek verhaal te vertellen.

Start uw project

Contacteer Baden Baden om uw project op maat te beginnen. Onze experts staan klaar om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid en de perfecte ruimte voor u te creëren.

Contacteer ons

Een vraag ?