Maatwerk

De referentie voor
maatwerk in Europa

Onze signatuur, dat synoniem staat voor kwaliteit, is al zo’n dertig jaar te vinden in Belgische en Franse interieurs, en zelfs doorheen Europa. Baden Baden is een team van mensen met een passie voor interieurarchitectuur, van ontwerpers tot installateurs.

 • Keukens, badkamers, bibliotheken, dressings…

  We staan bekend om onze keukens, maar steeds vaker vragen onze klanten om hun volledige woning te ontwerpen of te renoveren. Van vloeren, lambriseringen, deuren en luiken tot badkamers, dressings, vitrines, bibliotheken, nissen, alkoven en meer. Onze grenzen? Dat zijn de wensen van onze klanten.

 • Met oog voor detail … en de expertise van een interieurarchitect

  Begeleiding, informatie en ondersteuning zijn onze sleutelwoorden. Het aankoopproces verloopt meestal via meerdere afspraken, die 1 tot 3 uur kunnen duren. Dit gebeurt in de showroom, met voorbeelden en stalen ter beschikking, of ter plaatse, voor de uiteindelijke selectie van kleuren, materialen en laatste details. Het belangrijkste is dat we emotie en gevoel meebrengen, en niet alleen een antwoord op een ontwerpprobleem.

 • Ware luxe is maatwerk

  Vandaag een keuken vinden? Dat is gemakkelijk. Maar het vinden van uw keuken die qua uiterlijk, indeling en design perfect aan uw verwachtingen voldoet, dat is moeilijker. In een tijd van globalisering en uniformiteit van het aanbod, wordt de behoefte om een eigen universum en omgeving voor zichzelf te creëren nog sterker. De manier waarop we over onze interieurs denken verandert, we denken in globale termen en de keuken maakt deel uit van deze denkwijze.

Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
Baden
 • Hoe werkt een project op maat met Baden Baden?

  1. Contacteer ons via mail of telefonisch, of bezoek onze showroom in Brussel.
  2. Na een eerste consultatie wordt een voorschot van € 250 gevraagd (aftrekbaar van het totaalbedrag van het project en zonder verplichting tot voortzetting). Dit bedrag wordt gebruikt voor een eerste ontwerp van het inrichtingsplan en elevatie, evenals een eerste gedetailleerde offerte. Zo krijgt u een concreter idee van hoe uw creatie eruit zal zien. De eerste consultatie hoeft niet persoonlijk te gebeuren. We kunnen ook telefonisch en per mail communiceren tijdens het hele project.
  3. We bezoeken de locatie, nemen de maten op en bezorgen de aannemer de nodige technische tekeningen om de installatie van het op maat gemaakte meubilair voor te bereiden. In deze fase gaan we ook in detail in op de laatste elementen van uw bestelling (elektrische apparaten, kranen …). We vragen ook een tweede voorschot om de meet- en verplaatsingskosten te dekken.
  4. De plannen worden ondertekend en er wordt een nieuwe aanbetaling gedaan om de productie te starten. De productie duurt ongeveer 8 weken, afhankelijk van de planning van onze werkplaats.
  5. Zodra de productie is afgerond, installeren onze teams het meubilair ter plaatse, wat meestal 1 tot 2 weken duurt. Voor keukens en badkamers worden nu ook de sjablonen voor werkbladen of legplanken gemaakt. Die worden geleverd bij de marmerbewerker en 10 dagen later worden uw werkbladen en legplanken geïnstalleerd en wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking.

 • Wat zijn de verwachte levertijden voor een maatwerkproject?

  Zodra de plannen zijn getekend, en afhankelijk van de planning van de schrijnwerkerij waarmee we samenwerken, duurt de productie van uw meubels op maat tussen 6 en 8 weken. De installatie zelf neemt 1 tot 2 weken in beslag. In het geval van een keuken of badkamer duurt het ongeveer 10 dagen om een werkblad of legplank te installeren.

 • Zijn Baden Baden meubels duurzaam?

  De duurzaamheid van onze meubels is onmiskenbaar. Sommige klanten genieten nog steeds van de keuken die we meer dan 20 jaar geleden voor hen hebben geïnstalleerd en die de tand des tijds vakkundig heeft doorstaan! Onze meubels op maat danken hun levensduur aan de expertise van onze ambachtslieden en aan de hoogwaardige materialen die we gebruiken: massief hout – vooral esdoorn – dat onze schrijnwerkerij uit het nabijgelegen bos haalt.

 • Welk budget moet ik verwachten voor maatwerk?

  Dat hangt af van de afmetingen van de kamer, inclusief de hoogte, net als het aantal meubels dat u wilt installeren. Om u een idee te geven van het budget, kunt u ons de afmetingen van de kamer (met inbegrip van de beschikbare plafondhoogte), een foto en zelfs een basisplattegrond van de kamer sturen. Zo kunnen we u een prijsindicatie geven, zonder in de ontwerpfase te gaan.

 • Wat is het verschil tussen een Baden Baden keuken en een andere inbouwkeuken?

  In een Baden Baden keuken zijn alle ideeën welkom, zelfs de meest originele! Dankzij het maatwerk zijn er oneindig veel opties mogelijk, maar het dompelt ons ook onder in uw wereld op zo’n manier dat de band die er ontstaat, ons in staat stelt een projectopvolging te garanderen die ongeëvenaard is.

Start uw project

Contacteer Baden Baden om uw project op maat te beginnen. Onze experts staan klaar om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid en de perfecte ruimte voor u te creëren.

Contacteer ons

Een vraag ?